søndag den 27. december 2015

Nyt på vej


Hej alle,

Længe siden :)

Jeg har været gået i stå med bloggen. Primært fordi det er svært at få taget gode billeder af frisurerne når jeg selv laver dem.

Meeeeeeeen juleaften skete der noget fantastisk ;) jeg fik denne lækre sag (håret er brunt og ikke rødt som på billedet)
Så nu bliver det meget nemmere ;)

Jeg har lavet nogle frisure som kan inspirere til hverdag eller nytårsaften.
Sillebensfletning
Fletning som går ned i en heste-hale i siden.

Fletning som går om i en heste-hale.

Der vil snart komme videoer på bloggen og Instagram så følg med :)

I må have en fantastisk dag.

Knus herfra

onsdag den 8. oktober 2014

Instagram

Hej i skønne kvinder (og mænd),

Bloggen er ret stille for tiden. Følg min verden, billeder af mit hår/ frisure på Instagram :) @Yummi_Mommy 

For nyligt er følgende tilføjet:


Jeg håber vi ses -sig det gerne videre :)

torsdag den 14. november 2013

Godt tilbud til skønne læsere

Hej Bloggen,

Her kommer et godt tilbud til jer med børn :)
Nu ved jeg ikke med jer, men jeg pynter tit min lille diva med hårbånd :) Det pynter uanset om barnet har hår eller ej. Min diva er så heldig, at være født med en masse hår, så hårbåndet hjælper med, at holde pandehåret væk fra ansigtet.

Jeg har fundet www.babypynt.dk, de har et stort udvalg af hårbånd, nederdele, kjoler, sko, slips mv. til jeres guldklumper.

Tingene er perfekte til jul, nytår, barnedåb, andre festlige begivenheder eller blot for at gøre hverdagen lidt mere festlig ;) eller til fotografering af de små banditter.

I dag d. 14/11-2013 har BABYPYNT 20 % på hele sortimentet. Det eneste du skal gøre, er at skrive "Lucas" i rabatkode-feltet.

Fra babypynt.dk's facebookside
Jeg vil blive glad hvis du ville skrive, at du havde set tilbuddet hos blogYummi-Mommy :)

Men jeg kan varmt anbefale, at du "liker" dem på facebook, der er tit nogle gode tilbud.

Rigtig god torsdag.

Knus fra Yummi-Mommy

lørdag den 19. oktober 2013

Godt tilbud

I dag hyggede divaen og jeg med reklamer ;) eller rettere hun krøllede dem mens jeg prøvede at kigge i dem.

Var i gang med kataloget fra Netto og faldt over et virkelig godt tilbud, som jeg vil dele med jer. Det gælder fra i morgen d. 20/10.
De har tilbud på gennemsigtige og sorte små elastikker (og andet hårpynt). Jeg har selv købt dem (Netto i min by lagde dem ud tidligere ;) ), og kan helt klart anbefale dem. Og så er de så meget billigere end dem jeg køber i Glitter.

Så piger, hvis i har brug for nye elastikker så tag et smut forbi Netto.

Ha' en dejlig weekend <3



mandag den 12. august 2013

En ulykke kommer sjældent alene

Hej Bloggen,

Ja som overskriften lyder, så kommer en ulykke sjældent alene. Hvem havde troet, det kunne være farligt, at lufte sin baby ;) jeg var ude og gå med divaen, da jeg pludselig vrikker om fordi stenene på stien er løse og vupti så går knæet af led (heldigvis hopper det selv på plads med det samme).
Ja og mor her, havde selvfølgelig glemt sin mobil, så kunne ikke en gang ringe efter manden. Heldigvis var der kun 50 meter hjem.
Nå, men for at gøre en lang historie kort, så kommer jeg hjem, manden beordre mig til at slappe af på sofaen, inden turen går mod lægen.

Herefter er denne sag blevet min ven.
Jeg har nu haft den på i 2 uger og skal gå i yderligere 4 uger.

Må indrømme, at jeg er glad for at manden har ferie, så han kan hjælpe med den kravlende diva ;)

Det var lige en lang update herfra ;) håber i alle har det fantastisk <3

torsdag den 25. juli 2013

Tekniske problemer

Hej bloggen,

Desværre har jeg tekniske problemer :( først drillede kameraet, så drillede computeren og nu vil filmene ikke ligge sig ordentligt ind i mit redigeringsprogram. Jeg arbejder på sagen ;) eller manden gør ;)

Jeg håber i kan holde ud lidt endnu.

Rigtig dejlig dag.

tirsdag den 11. juni 2013

Nyt på vej

Hej Bloggen,

Jeg er i gang med at redigere film, så der vi snart være nye nemme måder, at sætte hår på.
Jeg har blandt andet filmet side-twisten så i kan se hvordan den skal laves :) Jeg kan røbe, at der kommer en video om sommer frisure samt en nem måde, at krølle hår på ved hjælp af glattejern. Jep, du læste rigtigt :) jeg bruger glattejern fra GHD til, at krølle mit hår.

Ellers vil jeg bare sige tusind tak for opbakningen. Pt. har ca. 1.300 læst med, og jeg må indrømme det havde jeg ikke regnet med, især ikke fordi jeg startede med at lave indlæg 1. maj, så meget er sket :) Jeg lover, at der snart kommer nyt :)

Lad mig høre hvad i synes og hvis i har spørgsmål eller andre ønske, så sig endelig til.

I må have en fantastisk dag.

Hilsner fra Yummi-Mommy

tirsdag den 12. marts 2013

Velkommen

Hej alle,

Velkommen til en blog om mode, hår, makeup og baby. Nogle af jer vil nok tænke: endnu en blog. Men jeg har tænkt mig, at blogge om hverdagen som mor - bare fordi man er blevet mor må man godt se lækker ud :)

Jeg vil primært vise jer nemme og hurtige måder, at sætte hår på. Som mor (i mit tilfælde i ihvertfald), har man ikke vildt meget tid til, at gøre sig klar, for man kan ikke planlægge sin tid når man har en lille baby. Vi kender vel alle, at baby vågner når man er i gang med at gøre sig klar :) så derfor vil jeg dele ud af mine metoder og råd. I kan se de forskellige frisure i menu-fanen.

Nu kommer lidt om mig.
Jeg er 25 år og arbejder som revisor. Jeg blev mor til en fantastik lille diva d. 14. januar 2013. Jeg bor i et hus med min dejlige mand, vores hund og to katte.
Jeg kan godt lide, at eksperimentere med mit hår, for jeg synes hår er en vigtig del af ens udseende - for mig kan håret ændre ens outfit.


Jeg håber I vil kunne bruge mine tips og vil være en del af mit univers.

Mange hilsner fra Yummi-Mommy.